Vizitează-ne la Romtherm.

Updated: Mar 5, 2020

În perioada 2-5 aprilie 2020 se desfășoară probabil cea mai importantă expoziție din domeniul instalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și aer condiționat din România. În anul 2019, în cadrul Romtherm s-au numărat 61 de firme expozante, care au însumat o suprafață expozițională de 2000 mp. Participanții au fost atât cei locali, cât și companii din străinătate, din țări precum Austria, Bulgaria, Croația, Grecia, Italia, Cehia, Serbia, Turcia, Ucraina sau Ungaria.De ce să participați la Romtherm 2020?


În primul rând, aveți ocazia să vă informați asupra trendurilor pieței - atât din România cât și la nivel european. Veți afla toate noutățile din industrie și veți cunoaște potențiali clienți sau parteneri. Echipa Testo va fi prezentă în cadrul expoziției cu un stand de 24 mp în cadrul căruia veți putea testa cele mai noi produse din gama instrumentelor inteligente de măsurare - testo 300, testo 400, sondele inteligente, camerele de termoviziune dar și alte instrumente de măsurare din domeniul HVAC.


În plus, v-am pregătit și o surpriză alături de partenerii noștri de la Laborex SRL - un semiar gratuit care se va desfășura pe data de 3 aprilie 2020, începând cu ora 9:00 și va avea loc în sala Mihai Eminescu din cadrul Romexpo.


Care sunt obiectivele acestui seminar?


  • Instruirea firmelor autorizate asupra procedurilor de reglare și întreținere chimică a instalațiilor.

  • Prezentarea gamei complete de instrumente de măsură Testo pentru evaluarea și reglarea instalațiilor termice.

  • Prezentarea gamei profesionale Chemstal de substanţe chimice pentru curăţare instalaţii termice.

  • Certificarea participanţilor la curs de catre Testo și Laborex SRL (în calitate de producători) ca Autorizat în reglajul și întreținerea chimică a instalațiilor.


Programul cursului este următorul:


08:30 - 09:00 Primirea participanților și pauză de cafea

09:00 - 13:00 Cursuri și prezentări

13:00 - 14:00 Prânz și discuții libere


Pentru a putea participa la acest seminar, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail la adresa info@testo.ro cu datele dvs. iar noi vă vom trimite un cod de acces pentru participarea la acest eveniment. Data limită pentru înscrieri este 31 martie 2020. Vă așteptăm cu drag!

302 views0 comments