Trio câștigător


În acest an, Testo s-a înscris în competiția German Design Award cu trei produse: noul analizor de gaze de ardere testo 300, instrumentul universal testo 400, dar și cu sondele inteligente pentru încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare.


Ce înseamnă German Design Award? Este un premiu internațional acordat de către Consiliul German de Design, fondat în anul 1953 la inițiativa Bundestagului German. Azi, ei sprijină industria în

toate problemele care vizează generarea unei valori adăugate prin proiectare și design. În fiecare an, înscrieri de primă clasă din domeniile designului de produs și comunicare sunt premiate pentru inovare pe piața internațională. German Design Award a început în anul 2012 și este unul dintre cele mai recunoscute și râvnite competiții mondiale de design și proiectare.


Toate cele trei produse înscrise de către Testo anul acesta, au reușit să câștige la categoria "Excellent Product Design".


”Suntem extrem de încântați pentru acordarea acestor premii, deoarece noi încercăm în mod constant să creăm produse pe care clienții noștri să le poată folosi în mod cât mai ușor și intuitiv.” CEO Burkart Knospe

Instrumentele de măsură care au fost dezvoltate în ultimii ani s-au concentrat tot mai mult pe răspunsurile pe care Testo trebuie să le ofere clienților și provocările acestora din fiecare domeniu în parte. Instrumentele combină designul ergonomic și elegant cu precizia de măsurare și tehnologia inteligentă.Designul modern al noului analizor de gaze de ardere testo 300, combină decenii de experiență în domeniul tehnologiei de măsurare cu tehnologia smart touch, tocmai pentru a crea analizorul ideal pentru tehnicienii care îl folosesc zilnic. Valorile măsurate extrem de precis, pot fi trimise direct prin e-mail sau Bluetooth de pe monitorul HD tactil, folosind aplicația mobilă intuitivă.


Ce au spus jurații despre instrument? Află aici


Instrumentul multifuncțional testo 400 este partenerul ideal pentru profesioniștii din domeniul ventilației și aerului condiționat. Testo 400 oferă tehnologie de măsurare de calitate, asistență intuitivă, documentație versatilă și integrare cu o gamă largă de sonde. Tehnologia smart touch este de asemenea disponibilă, cu meniuri intuitive și ușor de folosit.


Ce au spus jurații despre instrument? Află aici
Cu ajutorul sondelor inteligente de la Testo, tehnicienii din domeniul ventilației, aerului condiționat și încălzirii pot măsura mai ușor ca oricând toți parametrii relevanți. Instrumentele de măsurare compacte și ergonomice, pot fi operate cu ușurință prin Bluetooth de pe telefonul mobil. Aplicația cu meniuri intuitive reduce timpul și oferă în mod automat grafice sau date cu ajutorul cărora experiența măsurare devine foarte facilă.


Ce au spus jurații despre instrument? Află aici

Pe drumul sigur, către viitor


Ca lider mondial în domeniul instrumentelor de măsurare, Testo este garantul produselor de calitate, expertiză de top în inginerie și design intuitiv. Iar pentru a păstra aceste standarde la cel mai înalt nivel, Testo lucrează în mod continu la soluții inovative și produse mereu îmbunătățite. Tocmai de aceea, compania investește o zecime din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare anual.

24 views0 comments