Identificați riscul de formare a mucegaiului cu o mai mare precizie

Vizualizarea exactă a pericolului de mucegai are o importanță majoră în diagnosticarea clădirilor, întrucât locurile umede sau reci pot cauza deteriorări cu consecințe grave. Pentru a preveni acest risc, locurile potențial riscante trebuie identificate cât mai exact posibil. Cu ajutorul unei camere de termoviziune și a unei sonde wireless de la Testo puteți face acest lucru în mod profesionist, ușor și absolut fiabil. Interacțiunea perfectă dintre cele două instrumente de măsurat vă permite să calculați fără efort umiditatea suprafețelor pereților și tavanelor, precum și a colțurilor și nișelor - identificând riscul de mucegai înainte ca acesta să apară.Provocarea.


Fie că se formează în pereți sau tavane fie în colțuri sau nișe: Mucegaiul poate apărea oriunde există un grad prea mare de umezeală. Anumite locuri umede pot fi identificate de la prima vedere - de exemplu în cazul deteriorării cauzate de apă. Cu toate acestea, există locuri umede ce nu pot fi văzute cu ochiul liber. Cauzele pot consta într-o ventilație insuficientă sau incorectă, de exemplu, sau i combinație de punți termice și umiditate crescută a aerului. În astfel de cazuri, pericolul de formare a mucegaiului poate fi evaluat în mod fiabil cu ajutorul camerelor de termoviziune profesionale.


Riscul de mucegai nu va mai trece niciodată nedetectat.Soluția.


Cu o cameră de termoviziune și o sondă de umiditate wireless de la Testo, specialiștii în diagnoza clădirilor pot vizualiza daunele ascunse cauzate de mucegai, în mod fiabil și cu precizie. În acest sens, tot ce trebuie să faceți este să conectați sonda de umiditate wireless cu camera de termoviziune și apoi să scanați încăperea cu ajutorul camerei de termoviziune pentru a detecta locurile cu risc de mucegai. Odată identificate punctele critice de pe pereți sau tavan, folosiți simultan ambele instrumente pentru a măsura temperatura superficială a acestor puncte precum și umiditatea și temperatura aerului ambiental.


Din valorile măsurate, camera de termoviziune calculează automat umiditatea relativă a suprafeței punctului afectat și afișează riscul de mucegai folosind un simplu sistem de tip semafor pe afișajul camerei de termoviziune. Roșu înseamnă risc mare, galben înseamnă risc mediu iar verde semnifică absența riscului. Ulterior puteți salva aceste imagini termice concludente alături de valorile pentru umiditate și temperatură pentru a le analiza și prelucra pe un computer cu ajutorul aplicației IRSoft și pentru a crea un raport termografic profesionist. Acest lucru vă permite să le oferiți clienților servicii de detectare a riscului de mucegai, într-un mod foarte competent și precis, să preveniți daunele costisitoare ale structurii clădirii și să protejați sănătatea locatarilor.


Disponibilă și în set: Cameră de termoviziune cu accesorii, sondă de umiditate și geantă de transportDetectarea riscului de mucegai cu Testo - toate avantajele dintr-o privire:


  • Vizualizați riscul de mucegai cu precizie și evaluați acest risc în mod fiabil

  • Lucrați cu camere de termoviziune profesionale, special concepute pentru sectorul construcțiilor, oferind tot ceea ce înseamnă calitatea „Fabricat în Germania”

  • Aveți atributele necesare care să vă recomande drept un profesionist competent în diagnoza clădirilor56 views0 comments