Coronavirus (Covid-19). Status activități

Încă de la începuturi, la Testo România am pus clienții și colegii pe primul plan în tot ceea ce am realizat. Dată fiind situația schimbătoare în care ne aflăm datorită virusului Covid-19, vrem să vă ținem la curent cu măsurile pe care le luăm zilnic, astfel încât atât voi cât și colegii noștri să puteți continua activitățile în ritm normal, dar mai ales în siguranță.


Astfel vrem să vă anunțăm următoarele:


  • Departamentul de vânzări funcționează după program normal, dar din motive de siguranță am ales ca activitatea colegilor noștri să se desfășoare de acasă, unde au acces nelimitat la orice metodă de comunicare de la distanță: telefon, e-mail sau programe specifice de comunicare online.

  • Departamentul de service, logistică și laboratorul de etalonări funcționează după program normal. Coletele care sosesc la adresa noastră vor fi dezinfectate și vor sta 24 de ore înainte de a fi procesate de către colegii noștri. De asemenea pregătirea și livrarea coletelor se fac respectând normele de siguranță impuse de situația actuală.

  • Colegii noștri din Germania ne livrează marfa ca și până acum. Totuși, în cazul unor produse care în acest moment au o cerere foarte mare ( de ex. termometre cu infraroșu sau camere de termoviziune ) termenele de livrare pot fi mai mari decât în mod obișnuit.

  • Am stabilit de asemenea, metode de lucru de la distanță pentru colegii de la celelalte departamente, care nu necesită deplasare la birou.

  • Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că toate cererile venite pe adresele noastre de e-mail sau telefonic sunt soluționate la fel de rapid ca și până acum.


Vă vom ține la curent cu orice modificare de natură administrativă sau legală ce poate surveni. Dacă aveți orice fel de întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați pe e-mail la adresa: info@testo.ro sau telefonic la numărul: 0264 202 170.

73 views0 comments

Recent Posts

See All