Ai grijă de instrumentele tale.

Îți poți imagina viața fără instrumente? Ei bine, nici nu e nevoie să faci asta. Ele fac parte din rutina noastră zilnică și ocupă un loc important în viața noastră. Începând cu ciocanul sau șurubelnița și până la cele mai sofisticate instrumente, acestea au menirea să ne ușureze munca zilnică.


Pe 11 martie sărbătorim Ziua Internațională a Instrumentelor (#NationalWorshipOfToolsDay). E o zi potrivită pentru fiecare dintre noi să facem o vizită în garaj, dulap, depozit sau orice alt loc în care ne păstrăm instrumentele. Putem să le curățăm, să le reorganizăm sau chiar să mai adăugăm intrumente noi în colecția noastră.


Noi, la Testo, suntem siguri că avem instrumentul de măsură potrivit pentru orice aplicație. Ai de ales din peste 700 de instrumente pregătite să facă față oricărei provocări. Fie că vorbim aici despre instrumente de măsură în domeniul HVAC - analizoare de gaze de ardere, ventilație și aer condiționat, soluții de măsurare pentru sistemele de refigerare și pompe de căldură, instalații electrice sau camere de termoviziune, sectorul alimentar sau industrie.


Nu uita să îți aloci timp și pentru mentenanța instrumentelor, dar mai ales pentru curățarea lor. Acesta este un proces aproape la fel de important ca și folosirea propriu-zisă. A avea grijă de instrumentele tale ajută la prelungirea vieții acestora, ceea ce înseamnă că tu vei beneficia la maxim de acestea. Ți-am pregătit și un video despre cum poți să cureți instrumentele tale de măsură. Happy #NationalWorshipOfToolsDay!
34 views0 comments