DESPRE NOI

Lideri mondiali pe piața soluțiilor de măsurare portabile și staționare.

PESTE 60 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

Un singur partener pentru orice provocare

În cele 34 de subsidiare din lumea întreagă, grupul Testo adună aproximativ 3000 de profesioniști care se ocupă de cercetare, dezvoltare și producție pentru tehnologia de măsurare a viitorului.

 

Domeniile în care Testo este prezentă pe piața mondială sunt foarte variate. Începând cu domeniile de încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare sau industria alimentară și farmaceutică, instrumentele de măsură și soluțiile Testo oferă de peste 60 de ani răspuns la provocările fiecărui domeniu de activitate.

 

Portofoliul de clienți cuprinde nu mai puțin de 650,000 de firme, care au ales să folosească instrumentele de înaltă precizie de la Testo cât și soluțiile inovatoare pentru gestiunea datelor de măsurare.

Testo România este prezentă pe piața locală din anul 2012, având sediul central la Cluj-Napoca și un punct de lucru la București, dar și prin partenerii de distribuție din toată țara.

ECHIPA

Întotdeauna pregătiți să ofere soluții pentru provocările cu care se întâlnesc zi de zi, echipa de profesioniști din cadrul Testo România reprezintă combinația perfectă între pasiune și dezvoltare personală continuă.

Vrei să te convingi? Urmărește-ne pe social media.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle